Готуємо літній салат з авокадо і бринзою. Яскравий, соковитий, ароматний, поживний і дуже смачний!
Інгредієнти
- Авокадо - 1 шт
- Бринза - 200 г
- Цибуля червона - 1 шт
- Помідор - 3 шт
- Перець болгарський (червоний солодкий) - 1 шт
- Листя салату / Салат (листовий латук) - 1 пуч.
- Петрушка (невеликий пучок) - 1 пуч.
- Соєвий соус - 1 ч. л.
- Сік лимонний - 1/2 шт
- Орегано (сухі трави)
- Олія (для заправки салату) - за смаком
- Кунжут - 1/2 ч. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 6
Нарізаємо цибулю, видавлюємо сік лимона, додаємо соєвий соус, орегано. Залишаємо маринуватися в окремій мисці. Нарізаємо інші компоненти: помідори, болгарський перець, авокадо, сир, петрушку. Листя салату рвемо на шматочки. Перекладаємо в салатник мариновану цибулю. Заправляємо салат олією. Перемішуємо. Посипаємо кунжутним насінням. Смачного!
Коментувати