Овочевий салат з авокадо і бринзою

Готуємо літній салат з авокадо і бринзою. Яскравий, соковитий, ароматний, поживний і дуже смачний!

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт
  • Бринза - 200 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Помідор - 3 шт
  • Перець болгарський (червоний солодкий) - 1 шт
  • Листя салату / Салат (листовий латук) - 1 пуч.
  • Петрушка (невеликий пучок) - 1 пуч.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 1/2 шт
  • Орегано (сухі трави)
  • Олія (для заправки салату) - за смаком
  • Кунжут - 1/2 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Нарізаємо цибулю, видавлюємо сік лимона, додаємо соєвий соус, орегано. Залишаємо маринуватися в окремій мисці. Нарізаємо інші компоненти: помідори, болгарський перець, авокадо, сир, петрушку. Листя салату рвемо на шматочки. Перекладаємо в салатник мариновану цибулю. Заправляємо салат олією. Перемішуємо. Посипаємо кунжутним насінням. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі