Овочевий салат з бринзою в беконі

Дуже смачний і легкий салат! Соус просто чарівний! Я його використовую тепер у всіх салатах замість майонезу.

Інгредієнти

  • Огірок - 2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Бекон - 0,5 упак.
  • Бринза (у мене сербська бринза (вона не солона), але можна використовувати фету) - 50 г
  • Сметана (у мене 20%) - 180 г
  • Гірчиця (Французька зерниста) - 2 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ч. л.
  • Яйце куряче (для прикраси) - 2 шт

Кількість порцій: 2

Порізати огірки,
помідор,
цибулю півкільцями.
Салат (у мене салат в горщику).
Цей соус для мене знахідка) Знайшла його в інтернеті. Змішати сметану, гірчицю і 1 ч. л. соєвого соусу.
Робимо рулетики. Бринзу порізати і обернути скибочками бекону.
Нанизати рулетики на дерев'яні шпажки і обсмажити на оливковій олії.
Полити салат соусом, викласти на салат шпажки з рулетиками і прикрасити яйцем. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі