Овочевий салат з гострою заправкою

Літо, овочі, салати і заправки на Трійцю - смачний круговорот... Пропоную овочеві салати з гострою заправкою, по-корейськи. Кухня: Корейська

Інгредієнти

Овочі

  • Капуста білокачанна / Капустa - 700 г
  • Огірок (середній) - 1 шт
  • Цибуля червона (можна замінити на ріпчасту) - 1 шт
  • Перець болгарський (середній) - 1 шт
  • Зелень (часникові стрілки, петрушка) - 1 пуч.
  • Сіль за смаком

заправка

  • Цукор - 1 ч. л.
  • Перець чорний (1/2 ч.л.) - за смаком
  • Перець червоний пекучий - 1 ч. л.
  • Коріандр - 1 ч. л.
  • Часник - 3 зуб.
  • Оцет (столовий, 9%) - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Паприка солодка - 1 ч. л.
  • Кунжут

Час приготування: 15 хвилин

Овочі вимити, почистити. Якщо цибулина велика, вистачить і половини.
Капусту нашаткувати тонко довгими смужками. Викласти в миску, посолити, злегка перетерти.
Огірок і перець нарізати тонкою соломкою. Викласти до капусти. Перемішати.
Змішати оцет, цукор, обидва види перцю, викласти до овочів. Цибулю нарізати пір'ями.
Насіння коріандру прожарити на сухій сковороді, потовкти. Часник порубати. Додати все до овочів.
Масло розігріти, викласти в киплячу олію паприку. Також додати пір'я червоної цибулі і відразу прибрати з вогню. Залити овочі і перемішати.
Нарізати петрушку і часникові стрілки, додати смажений кунжут, перемішати. Можна подавати відразу, але, як і всі салати корейської кухні - через 12-24 годин він смачніший.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі