Пікантний салат "Вітамін"

Бюджетний і хрусткий, свіжий і легкий салат з капусти і моркви з пікантною заправкою. Відмінне доповнення до м'ясних, рибних або страв з птиці! Готуйте смачні салати на скорую руку. Дуже актуальне в зимову пору року!

Інгредієнти

  • Морква (велика) - 1 шт
  • Капуста червонокачанна - 400 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Оцет (9% столовий) - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

Моркву натираємо на тертці для корейської моркви. Можна і на звичайній, але так на мій погляд смачніше.
Дрібно шаткуємо капусту.
Додаємо оцет, масло, часник, пропущений через прес, солимо до смаку.
Перемішуємо салат руками, злегка віджимаючи, щоб овочі дали сік. Рекомендую готувати цей салат за 30-40 хвилин до подачі, щоб він просочився. Салат з капусти і моркви "Вітамін" виходить хрустким, ароматним і легким! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі