Рецепт цього салату з корейської моркви і червоної квасолі дала моя подруга багато років назад. І в пост він виручає і легкістю свого приготування і свіжим смаком!
Інгредієнти
- Квасоля консервована (червона) - 1 бан.
- Огірок (свіжий) - 2 шт
- Морква (по-корейськи) - 200 г
- Петрушка - 1 пуч.
- Олія рослинна (або оливкова) - 3 ст. л.
- Кріп - 1 пуч.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 6
Викладаємо квасолю з банки (або беремо відварну квасолю). Квасолю потрібно брати червону у власному соку. Можна взяти і зварену власноруч червону квасолю. Для цього попередньо на ніч її замочити у воді, а потім відварити близько півгодини до готовності.
Свіжі огірки миємо, нарізаємо кубиками.
Беремо моркву по-корейськи (я беру не надто гостру).
Зелень миємо, дрібно нарізаємо.
Змішуємо всі інгредієнти. Я більше нічим не приправляю, тому що морква вже з приправами. Поливаємо наш салат з червоної квасолі олією! Смачного!
Коментувати