Пісний салат з квасолі і моркви

Рецепт цього салату з корейської моркви і червоної квасолі дала моя подруга багато років назад. І в пост він виручає і легкістю свого приготування і свіжим смаком!

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (червона) - 1 бан.
  • Огірок (свіжий) - 2 шт
  • Морква (по-корейськи) - 200 г
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Олія рослинна (або оливкова) - 3 ст. л.
  • Кріп - 1 пуч.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 6

Викладаємо квасолю з банки (або беремо відварну квасолю). Квасолю потрібно брати червону у власному соку. Можна взяти і зварену власноруч червону квасолю. Для цього попередньо на ніч її замочити у воді, а потім відварити близько півгодини до готовності.
Свіжі огірки миємо, нарізаємо кубиками.
Беремо моркву по-корейськи (я беру не надто гостру).
Зелень миємо, дрібно нарізаємо.
Змішуємо всі інгредієнти. Я більше нічим не приправляю, тому що морква вже з приправами. Поливаємо наш салат з червоної квасолі олією! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі