Пісний рецепт з сухариків і квасолі

Теплий салат з додаванням хлібних сухариків і квасолі. Такий салат з сухариків зможе урізноманітнити меню в піст.

Інгредієнти

  • Квасоля (відварна) - 4 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Хліб (пісний) - 2 скибки.
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
  • Олія соняшникова
  • Сіль за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 1

Очистити цибулину і порізати не дуже дрібно. На сковороду наливаємо соняшникову олію. Обсмажуємо цибулю в олії до м'якості і прибираємо її зі сковороди.
Хліб беремо пісний, у мене на упаковці хліба так і написано "пісний продукт". Скибочки хліба нарізаємо кубиками і викладаємо на сковороду в соняшникову олію. Обсмажуємо хліб до легкого золотистого кольору. Прибираємо сухарики зі сковороди. А в неї викладаємо терту моркву і тушкуємо її в маслі до м'якості. З'єднуємо сухарі і моркву.
Додаємо до моркви і сухариків цибулю. Висипаємо квасолю. Додаємо соєвий соус. Перемішуємо салат і в теплому вигляді подаємо до столу.
Салат виходить дуже смачним, я ледве встигла його сфотографувати. Сподіваюся Вам теж припаде до душі такий нескладний у виконанні салат. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі