Теплий салат з додаванням хлібних сухариків і квасолі. Такий салат з сухариків зможе урізноманітнити меню в піст.
Інгредієнти
- Квасоля (відварна) - 4 ст. л.
- Соєвий соус - 1 ч. л.
- Хліб (пісний) - 2 скибки.
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
- Олія соняшникова
- Сіль за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 1
Очистити цибулину і порізати не дуже дрібно. На сковороду наливаємо соняшникову олію. Обсмажуємо цибулю в олії до м'якості і прибираємо її зі сковороди.
Хліб беремо пісний, у мене на упаковці хліба так і написано "пісний продукт". Скибочки хліба нарізаємо кубиками і викладаємо на сковороду в соняшникову олію. Обсмажуємо хліб до легкого золотистого кольору. Прибираємо сухарики зі сковороди. А в неї викладаємо терту моркву і тушкуємо її в маслі до м'якості. З'єднуємо сухарі і моркву.
Додаємо до моркви і сухариків цибулю. Висипаємо квасолю. Додаємо соєвий соус. Перемішуємо салат і в теплому вигляді подаємо до столу.
Салат виходить дуже смачним, я ледве встигла його сфотографувати. Сподіваюся Вам теж припаде до душі такий нескладний у виконанні салат. Смачного!
Коментувати