Простий салат по-селянськи

Страви з припискою "по-селянськи" мають свої особливості. Вони готуються з доступних продуктів, звичним способом і досить просто. Тому я такі варіанти люблю. Може і вам сподобається. Цього разу я поділюся з вами тим, як готувати салати з олією і білокачанної капусти по-селянськи. Рецепт є низькокалорійним і пісним. Він підійде для щоденного меню до багатьох гарячих страв. Заправка ідеально доповнила овочі та надала соковиту текстуру.

Інгредієнти

  • Рослинна олія - ​​50 мл
  • Морква - 1 шт
  • Білокачанна капуста - 0,5 шт
  • Лимон - 0,5 шт
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт
  • Сіль - 0,5 ст. л.

Кількість порцій: 4-6

Час приготування: 20 хв

Капусту наріжте дуже тонкою соломкою. Потім її потрібно пом'яти руками, щоб пішов сік.
Очищену моркву натріть на дрібній тертці. Додайте її до капусти.
Потім дрібно наріжте цибулю.
Потім до овочів вичавіть сік лимона, додайте сіль і масло.
Салат з білокачанної капусти з олією перемішайте. Все готово! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі