Це дивно простий салат з тертої редьки, який просто перевершить всі ваші очікування. Редька ідеально поєднується з гірчичним маслом. Інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. Спробуйте! Щоб приготувати салат з тертої редьки, вам не знадобиться багато часу. Цей овочевий салат виходить дуже соковитим, ароматним, а також корисним. У редьці міститься багато вітамінів, також вона сприяє зміцненню імунітету. Щоб дізнатися, як приготувати терту редьку, вивчіть цей рецепт.
Інгредієнти
- Редька - 2 шт (невелика)
- Гірчичне масло - 2 ст. л.
- Лимонний сік - 2 ч. л.
- Сіль - за смаком (велика нейодована)
- Чорний перець - за смаком (бажано мелений)
Кількість порцій: 1-2
Для приготування цього елементарного салату вам знадобиться пара плодів редьки, перець, бажано свіжозмелений, сіль та гірчичне масло. Без лимонного соку можна обійтися.
Редьку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім очистіть її від шкірки.
Візьміть терку і натріть на ній редьку. Також ви можете нашаткувати її на спеціальній тертці або ж нарізати гострим ножем на тонкі смужки.
Редьку посоліть, дайте їй постояти хвилин десять. Потім відіжміть зайвий сік, що виділився. Полийте її лимонним соком і гірчичним маслом. Посипте свіжим перцем. Все ретельно перемішайте і подавайте до столу. Салат з тертої редьки готовий. Смачного!
Коментувати