Пряний морквяний салат

Салат для любителів гострого, він легкий дуже яскравий і зовні, і на смак, до того ж низькокалорійний. Морква в ньому хрустка і дуже пікантна, колоритну нотку вносить смажений кунжут. На наступний день цей салат з свіжої моркви ще більш смачний. Підбираючи спеції на свій смак, можна отримати різні варіанти цього салату з олією: від пекучої їжі до ніжного салату.

Інгредієнти для салату з моркви

  1. Морква - 200 г
  2. Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
  3. Часник - 3 зуб.
  4. Приправа (для моркви) - 1 ст. л.
  5. Коріандр (мелений) - 1 ст. л.
  6. Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  7. Оцет (столовий) - 1 ст. л.
  8. Сіль - 0.2 ч. л.
  9. Цукор - 0.3 ч. л.

Час приготування: 130 хвилин

Кількість порцій: 3

Моркву порізати соломкою. Я скористалася спеціальною насадкою до кухонного комбайну.
Часник подрібнити.
Додати до моркви кунжут, приправу, коріандр, сіль, цукор, холодну оливкову олію, часник, оцет.
Все перемішати.
Салат з свіжої моркви закрити плівкою і дати настоятися не менше двох годин. Чим більше стоїть, тим краще.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі