Мені він сподобався незвично пряним і одночасно кисло-солодким смаком, в поєднанні з хрусткою морквиною. На сайті є морквяні салати, але вони відрізняються від цього і набором інгредієнтів і способом приготування, і, відповідно, смаком. Тому я вирішив поділитися цим рецептом пряного салату з морквою без майонезу в мікрохвильовці. Я трохи модифікував оригінальний спосіб приготування, використовував один з моїх улюблених прийомів - приготування невеликої кількості овочів в мікрохвильовці. А результат вийшов, на мій погляд, навіть трохи цікавіше - морквина НЕ виварюється, а зберігає всі соки, тому смак вийшов більш насичений. Звичайно, можна сказати, що це не салат, а морква зі спеціями, але мені здається, що навіть в такому формулюванні це потрапляє в розділ недорогих салатів. Це блюдо можна подавати як салат, закуску або гарнір до м'ясної страви.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 3
Інгредієнти
- Морква (велика) - 3 шт
- Кумин (мелений) - 1 ст. л.
- Коріандр (мелений) - 1 ст. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Оливкова олія (рафінована - для смаження) - 3 ст. л.
- Оцет (винний білий) - 1 ст. л.
Коментувати