Салат з рибних консервів. Пропоную вашій увазі модернізований варіант у вигляді закуски. Кого бентежить поєднання риби зі сметаною - не бійтеся - багаторазово перевірено на собі! Салати без майонезу - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Яйце куряче (відварені) - 3 шт
- Цибуля зелена (велика) - 1 пуч.
- Консерви рибні (сардина атлантична з додаванням олії) - 1 бан.
- Сметана (15-20%) - 150 г
- Хліб (невеликий житній багет) - 1 шт
- Каперси - 40 шт
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Кришимо яйця.
Нарізаємо цибулю.
З консерви зливаємо рідину, виймаємо кістки і за допомогою вилки робимо фарш.
З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сметану і акуратно вимішуємо.
Житній хліб нарізаємо тонкими скибочками. Бажаючі можуть підсмажити грінки або тости.
Кладемо закуску на хліб, зверху прикрашаємо каперсами. Смачного!
Коментувати