Неймовірно легкий, корисний і дієтичний салат, але разом з тим живильний, тому ви не залишитеся голодними. Розповім рецепт салату з капусти, яблука і фенхеля. Такий можна приготувати в будь-який час року. Салат дуже простий в приготуванні, його можна зробити дуже швидко. Його можна подавати в мисці або використовувати для бутербродів. Можна додати до нього інші інгредієнти, наприклад, грейпфрут або апельсин, зелень. Здорові, корисні і пісні салати без майонезу з олією для всієї родини.
Інгредієнти
- Зелена капуста - 0,5 шт
- Яблука - 2 шт
- Фенхель - 1 шт
- Сіль, перець - за смаком
- Червона цибуля - 0,5 шт
- Рисовий оцет - 2 ст. л.
- Мед - 2 ст. л.
- Сушений естрагон - 1 ч. л.
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
Кількість порцій: 6
Візьміть велику миску, в ній набагато зручніше перемішувати. Капусту вимийте і нарубайте дрібно, складіть в миску.
Тонкими смужками наріжте фенхель, яблука очистіть від насіння і наріжте тонкими брусочками. Складіть все до капусти, посоліть і поперчіть.
В окрему миску наріжте дрібно червону цибулю, змішайте її з рисовим оцтом, медом, гірчицею та естрагоном.
Приготовану заправку перекладіть в миску до основних інгредієнтів, перемішайте, при необхідності додайте сіль.
Готовий дієтичний салат з капусти, яблука і фенхеля відразу подавайте до столу.
Коментувати