Рецепт капустяного салату

Неймовірно легкий, корисний і дієтичний салат, але разом з тим живильний, тому ви не залишитеся голодними. Розповім рецепт салату з капусти, яблука і фенхеля. Такий можна приготувати в будь-який час року. Салат дуже простий в приготуванні, його можна зробити дуже швидко. Його можна подавати в мисці або використовувати для бутербродів. Можна додати до нього інші інгредієнти, наприклад, грейпфрут або апельсин, зелень. Здорові, корисні і пісні салати без майонезу з олією для всієї родини.

Інгредієнти

  • Зелена капуста - 0,5 шт
  • Яблука - 2 шт
  • Фенхель - 1 шт
  • Сіль, перець - за смаком
  • Червона цибуля - 0,5 шт
  • Рисовий оцет - 2 ст. л.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Сушений естрагон - 1 ч. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.

Кількість порцій: 6

Візьміть велику миску, в ній набагато зручніше перемішувати. Капусту вимийте і нарубайте дрібно, складіть в миску.
Тонкими смужками наріжте фенхель, яблука очистіть від насіння і наріжте тонкими брусочками. Складіть все до капусти, посоліть і поперчіть.
В окрему миску наріжте дрібно червону цибулю, змішайте її з рисовим оцтом, медом, гірчицею та естрагоном.
Приготовану заправку перекладіть в миску до основних інгредієнтів, перемішайте, при необхідності додайте сіль.
Готовий дієтичний салат з капусти, яблука і фенхеля відразу подавайте до столу.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі