Рецепт "Мімоза" незвичайний

Незвичайність цієї версії салату з яйцями полягає в тому, що замість консервів в даному випадку використовується філе вареної риби двох сортів, а також вершкове масло. Від цього салат виходить ніжнішим.

Інгредієнти

для салату

  • Філе рибне (червоної і білої риби - навпіл) - 500 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Яйце куряче - 6 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Майонез - 6 ст. л.

для прикраси

  • Кріп - 1 гіл.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 6

Для першого шару натерти на крупній тертці варені яєчні білки. Викласти на блюдо.
Для другого шару натерти на крупній тертці заморожене вершкове масло. Викласти поверх яєчних білків.
Для третього шару натерти на дрібній тертці твердий сир. Посипати зверху.
Для четвертого шару дрібно нарізати зелену цибулю. Посипати поверх сиру.
Для п'ятого шару дрібно нарізати філе вареного лосося. Можна використовувати будь-яку червону рибу. Потім нарізати філе сибаса.
Поверх п'ятого шару викласти майонез. Розрівняти.
Потім всі шари повторюються, включаючи майонез.
У висновку, для фінального шару натерти варені яєчні жовтки на дрібній тертці. Посипати ними салат.
Прикрасити салат гілочками кропу.
Прибрати в холодильник, як мінімум, на 3 години, а краще на ніч.
Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі