Пропоную приготувати всіма улюблений салат без майонезу "МІМОЗА", але трохи видозмінений, з додаванням легких східних ноток, а оригінальна подача у вигляді закусочних кульок обов'язково зацікавить ваших гостей...
Інгредієнти
- Консерви рибні (будь-які в маслі, у мене сайра) - 1 бан.
- Картопля (відварена) - 1 шт
- Морква (відварна) - 1 шт
- Яйце куряче (відварені) - 2 шт
- Сир твердий - 70 г
- Сметана - 2 ст. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Цибуля зелена (не велика) - 1 пуч.
- Кунжут (білий) - 4 ст. л.
1. Натираємо окремо на дрібній тертці відварну картоплю, яйця, моркву і сир.
2. З консерви зливаємо рідину, викладаємо рибу в салатник і розминаємо виделкою.
3. Нарізаємо дрібно зелену цибулю.
4. Додаємо до риби натерті інгредієнти, зелену цибулю, соєвий соус (можна без соусу) і сметану. Все добре перемішуємо.
5. Формуємо невеликі кульки.
6. На сухій сковороді смажимо кунжут при постійному помішуванні, до золотистого кольору.
7. Обвалюємо кожну кульку в кунжуті і викладаємо на блюдо.
Наша чудова закуска готова! Всім смачного і гарного настрою!
2. З консерви зливаємо рідину, викладаємо рибу в салатник і розминаємо виделкою.
3. Нарізаємо дрібно зелену цибулю.
4. Додаємо до риби натерті інгредієнти, зелену цибулю, соєвий соус (можна без соусу) і сметану. Все добре перемішуємо.
5. Формуємо невеликі кульки.
6. На сухій сковороді смажимо кунжут при постійному помішуванні, до золотистого кольору.
7. Обвалюємо кожну кульку в кунжуті і викладаємо на блюдо.
Наша чудова закуска готова! Всім смачного і гарного настрою!
Коментувати