Пропоную приготувати олів'є з маринованими грибами замість м'яса і огірків, і оформити його у вигляді різдвяного вінка.
Інгредієнти
- Яйце куряче - 2 шт
- Картопля (велика) - 1 шт
- Гриби (грузді мариновані) - 180 г
- Горошок зелений - 80 г
- Майонез - 50 г
- Кріп - 1/2 пуч.
- Журавлина
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 3
Варену картоплю і яйця нарізати дрібними кубиками.
Додати нарізані шматочками мариновані гриби,
і зелений горошок, посолити, заправити майонезом і перемішати.
На велике блюдо ставимо по центру кільце (стакан). Я ще використовувала регульоване кільце для торта (діаметр 17 см). Викладаємо салат.
Знімаємо кільця. Прикрашаємо зеленню кропу і журавлиною. Смачного!
Коментувати