Рецепт "Олів'є" з маринованими грибами

Пропоную приготувати олів'є з маринованими грибами замість м'яса і огірків, і оформити його у вигляді різдвяного вінка.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Картопля (велика) - 1 шт
  • Гриби (грузді мариновані) - 180 г
  • Горошок зелений - 80 г
  • Майонез - 50 г
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Журавлина

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 3

Варену картоплю і яйця нарізати дрібними кубиками.
Додати нарізані шматочками мариновані гриби,
і зелений горошок, посолити, заправити майонезом і перемішати.
На велике блюдо ставимо по центру кільце (стакан). Я ще використовувала регульоване кільце для торта (діаметр 17 см). Викладаємо салат.
Знімаємо кільця. Прикрашаємо зеленню кропу і журавлиною. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі