Рецепт під себе "Соняшник"

Бачила вже багато рецептів цього салату з курячого філе, але не один мені не подобався, вирішила трохи змінити його під себе. Вийшло дуже смачно і цікаво. Сподіваюся і вам сподобається. У нас тепер не одне застілля не обходиться без цього салату з чорносливом, спробуйте.

Інгредієнти

  • Гриби (свіжі печериці) - 1 кг
  • Філе куряче (відварне) - 1 кг
  • Маслини (без кісточок чорні, для прикраси) - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста (великі) - 4 шт
  • Чорнослив (без кісточок, запарений) - 350 г
  • Майонез
  • Сіль за смаком
  • Чіпси (картопляні) - 1 упак.
  • Сир твердий (будь-який твердий) - 300 г
  • Яйце куряче (відварені) - 7 шт
  • Перець чорний (за смаком)
Прикрашати місце оливок можна чорносливом, тоді салатик буде більш солоденьким, це на любителя.
1. відварити куряче філе і порізати невеликими кубиками.
2. гриби почистити, дрібно порізати і обсмажити.
3. цибулю дрібно порізати кубиками і на 10 хв. залити оцтом.
4. потім злити оцет, промити цибулю і обсмажити її до напів прозорого стану.
5. чорнослив подрібнити.
6. сир натерти на тeрке.
7. яйця дрібно нарізати.
8. всі компоненти змішати, перемазати майонезом, посолити, поперчити.
9. викласти на кругле блюдо, прикрасити по центру маслинами, а по колу прикрасити чіпсами.
Смак салату дуже ніжний і м'який. Спробуйте, всім смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі