Рецепт з арахісом і чорносливом

Незвичайний ситний розкішний святковий салат чудово підійде для святкового столу! Готується на раз-два, незвичайне поєднання з салямі (можна шинку). Любителям чорносливу цей салат з шинкою сподобається! Також оформити можна в стаканчиках шарами, буде дуже красиво)

Інгредієнти

  • Салямі (або шинка) - 150 г
  • Огірок (свіжий) - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Чорнослив - 50 г
  • Арахіс - 30 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
Підготувати всі інгредієнти: салямі і свіжий огірок нарізати кубиками, сир натерти на крупній тертці, чорнослив залити окропом на 5 хвилин, потім злити воду і промокнути паперовим рушником. Арахіс підсмажити на сухій сковороді до золотистого. Нарубати арахіс ножем не дуже дрібно, а чорнослив нарізати дрібними кубиками.
У підготовленій ємності з'єднати салямі, огірок, а також додати арахіс з чорносливом.
Далі додати сир.
Заправити сметаною, підсолити за смаком, все перемішати і викласти за допомогою сервіровки кільця. Прикрасити зверху арахісом, а збоку зеленню петрушки. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі