Рецепт з авокадо і крабових паличок

Ніжний салат з авокадо, крабових паличок і огірков.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт
  • Крабові палички - 0,5 упак.
  • Огірок - 2 шт
  • Кріп - 1/3 пуч.
  • Рікотта - 100 г
  • Оцет (рисовий) - 0,5 ч. л.
  • Оцет (бальзамічний) - 0,5 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чилі - 1/4 шт

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Авокадо розрізати уздовж на 2 частини. Вийняти м'якоть, зберігти шкірку. Авокадо нарізати невеликими шматочками. Огірок нарізати дрібними кубиками. Крабові палички нарізати. Кріп і перчик дрібно порубати.
Для заправки з'єднати рикотту, два види оцту, поперчити, посолити. З'єднати з іншими продуктами, гарненько перемішати.
Наповнити половинки шкірки авокадо салатом. Ось так з мінімального набору продуктів і всього за 15 хвилин у нас вийшла відмінна закуска, яку, до речі, не соромно подати і на святковий стіл. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі