Ніжний салат з авокадо, крабових паличок і огірков.
Інгредієнти
- Авокадо - 1 шт
- Крабові палички - 0,5 упак.
- Огірок - 2 шт
- Кріп - 1/3 пуч.
- Рікотта - 100 г
- Оцет (рисовий) - 0,5 ч. л.
- Оцет (бальзамічний) - 0,5 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чилі - 1/4 шт
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Авокадо розрізати уздовж на 2 частини. Вийняти м'якоть, зберігти шкірку. Авокадо нарізати невеликими шматочками. Огірок нарізати дрібними кубиками. Крабові палички нарізати. Кріп і перчик дрібно порубати.
Для заправки з'єднати рикотту, два види оцту, поперчити, посолити. З'єднати з іншими продуктами, гарненько перемішати.
Наповнити половинки шкірки авокадо салатом. Ось так з мінімального набору продуктів і всього за 15 хвилин у нас вийшла відмінна закуска, яку, до речі, не соромно подати і на святковий стіл. Смачного!
Коментувати