Рецепт з баклажанами і морквою по-корейськи

Пікантний, насичений, смачний овочевий салат з баклажанів з гоструватим кисло-солодким смаком. Відмінний варіант урізноманітнити домашнє меню. Пробуємо?

Інгредієнти

  • Баклажан - 350 г
  • Перець солодкий червоний (у мене свіжоморожений) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Помідор - 150 г
  • Морква (готова морква по-корейськи) - 100 г
  • Соус (Наршараб) - 1.5 ст. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Оцет (яблучний) - 1 ст. л.
  • Мед (я брала коричневий цукор) - за смаком
  • Зелень - за смаком
  • Часник (видавити) - 3 зуб.
Порізати баклажани невеликими брусочками.
Відварити баклажани в підсоленій киплячій воді - не більше 5 хвилин. Відцідити.
У ємність викладаємо порізаний перець, баклажани, цибулю, порізану пір'ями.
Додаємо моркву по-корейськи, порізані помідори.
Для заправки змішуємо олію, нашраб, оцет, сіль, перець, мед або цукор. Обов'язково пробуємо на смак і коригуємо на свій смак. Кладемо часник, вливаємо в овочі заправку, перемішуємо. Засипаємо зеленню і прибираємо на ніч у холодильник. У заправці основну роль грає Наршараб!
Перемішуємо, посипаємо зеленню і подаємо! Дуже смачно додати в салат відварений нут або відварну квасолю!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі