Пікантний, насичений, смачний овочевий салат з баклажанів з гоструватим кисло-солодким смаком. Відмінний варіант урізноманітнити домашнє меню. Пробуємо?
Інгредієнти
- Баклажан - 350 г
- Перець солодкий червоний (у мене свіжоморожений) - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Помідор - 150 г
- Морква (готова морква по-корейськи) - 100 г
- Соус (Наршараб) - 1.5 ст. л.
- Олія - 4 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Оцет (яблучний) - 1 ст. л.
- Мед (я брала коричневий цукор) - за смаком
- Зелень - за смаком
- Часник (видавити) - 3 зуб.
Порізати баклажани невеликими брусочками.
Відварити баклажани в підсоленій киплячій воді - не більше 5 хвилин. Відцідити.
У ємність викладаємо порізаний перець, баклажани, цибулю, порізану пір'ями.
Додаємо моркву по-корейськи, порізані помідори.
Для заправки змішуємо олію, нашраб, оцет, сіль, перець, мед або цукор. Обов'язково пробуємо на смак і коригуємо на свій смак. Кладемо часник, вливаємо в овочі заправку, перемішуємо. Засипаємо зеленню і прибираємо на ніч у холодильник. У заправці основну роль грає Наршараб!
Перемішуємо, посипаємо зеленню і подаємо! Дуже смачно додати в салат відварений нут або відварну квасолю!
Коментувати