Рецепт з баклажанів з крекером

Смачний салатик з баклажанів з незвичайною добавкою - крекером, в нашій родині цей салат, мій експеримент, прішeлся за смаком, чоловік його просто обожнює. І може на вигляд ці салати без мяса і не шедевр, але на смак дуже хороші.

Інгредієнти

  • Баклажан (великий) - 2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Сир твердий - 150-200 г
  • Крекер (солоний, дрібний) - 100-150 г
  • Майонез
  • Зелень
  • Часник

Час приготування: 40 хвилин

Баклажани печемо цілком в дуже гарячій духовці до готовності, поки не стануть м'якими (близько 30 хвилин), можна порізати кубиками й обсмажити на сковорідці, смак вийде сильніше, але салат буде трохи жирним. Вийняти з духовки, потримати під струменем холодної води, щоб вони трохи охололи, і шкірка потім відокремиться дуже легко. Очищений, охолоджений баклажан порізати на невеликі кубики.
У той час поки печеться баклажан - помідор чистимо від насіння і ріжемо на невеликі кубики, сир тремо на крупній тертці, додаємо кубики баклажана, майонез, товчений часник, зелень, трохи солі (якщо потрібно), перцю і в самому кінці дрібного крекеру (якщо є тільки великий, можна трохи подрібнити).
Все, наш простенький але смачненький салат готовий.
Всім смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі