Весна, сонечко за вікном, а стан розбитий, вже з ранку прокидаюся втомлена. Вирішила підзарядитися вітамінами, приготувати салат з сухариками і черемшею, благо останнім часом виявилася дивна тяга на часник.
Інгредієнти
- Черемша - 1 пуч.
- Сухарики (з білого хліба) - 1 горст.
- Яйце куряче (варене) - 1 шт
- Сир твердий - 50 г
- Сметана - 1 ст. л.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 1
Варимо яєчко, я люблю, щоб круто, але не зовсім, щоб трохи рідкувата серединка була.
Нарізаємо білий хліб маленькими кубиками - хліб у мене саморобний з хлібопічки, дуже смачний.
Обсмажуємо сухарики на сухій сковороді - я трохи скроплюю водою спочатку, щоб вийшли більш хрусткими. До речі, робила і з сухариками з житнього хліба - не менше смачно виходить.
Нарізаємо черемшу.
Додаємо сухарики, сметану, нарізане яйце.
Перемішуємо. Сіль я намагаюся не класти, щоб не було прісно, трохи дрібно натертого сиру.
От і все. Пригощайтеся на здоров'я і не хворійте!
Коментувати