Рецепт з фенхелем і фетою

Пропоную смачний, соковитий, ароматний салат з маринованим фенхелем, фетою і айсбергом. Цей салат з редиски можна подавати до м'ясних страв або використовувати як самостійну страву.

Інгредієнти

  • Фета - 40 г
  • Фенхель (маринований) - 2 ст. л.
  • Листя салату / Салат (у мене Айсберг) - 30 г
  • Редис - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Зелень (свіжа) - за смаком
  • Перець духмяний (щіпка)
  • Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1

Листя салату нарвати, викласти в тарілку, потім редис, нарізаний кільцями, на нього викласти маринований фенхель. Зверху викласти шматочками сир фету. Свіжу зелень подрібнити. (Вибачте в мене пропали проміжні фото)
Салат пріперчіть і заправити оливковою олією. Сіль за смаком. Я не додавала. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі