Пропоную смачний, соковитий, ароматний салат з маринованим фенхелем, фетою і айсбергом. Цей салат з редиски можна подавати до м'ясних страв або використовувати як самостійну страву.
Інгредієнти
- Фета - 40 г
- Фенхель (маринований) - 2 ст. л.
- Листя салату / Салат (у мене Айсберг) - 30 г
- Редис - 1 шт
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Зелень (свіжа) - за смаком
- Перець духмяний (щіпка)
- Сіль за смаком
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 1
Листя салату нарвати, викласти в тарілку, потім редис, нарізаний кільцями, на нього викласти маринований фенхель. Зверху викласти шматочками сир фету. Свіжу зелень подрібнити. (Вибачте в мене пропали проміжні фото)
Салат пріперчіть і заправити оливковою олією. Сіль за смаком. Я не додавала. Смачного!
Коментувати