Пропоную вашій увазі один з улюблених салатів моєї сім'ї з індички з ананасами. Цей салат з сухариками виходить дуже оригінальним і пікантним, з легким солодкуватим смаком. Він буде добре виглядати як на святковому столі так і на звичайному.
Інгредієнти
- Індичка - 150 г
- Ананас (консервований, гр 200) - 1 бан.
- Сир твердий - 100 г
- Сухарі - 130 г
- Сметана - 3 ст. л.
- Майонез - 3 ст. л.
- Олія - 20 г
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Приготувати всі необхідні продукти для салату. Приступимо. Батон нарізати на кубики і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Заздалегідь промити філе індички. Відварити до готовності, потім остудити. Порізати кубиками, злегка обсмажити на сковороді. Викласти у велику чашу для зручності.
Додати до неї консервований ананас.
Додати тертий сир.
Далі додати сухарі.
І в кінці сметану і майонез. Все перемішати.
Смачного!
Коментувати