Пропоную приготувати дуже смачний, пікантний салат на зиму з кабачків. Такий салат вас виручить взимку і нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти
- Кабачок - 2 кг
- Помідор - 2 кг
- Перець солодкий - 1 кг
- Часник - 200 г
- Сіль (з верхом) - 2 ст. л.
- Цукор - 200 г
- Олія - 200 мл
- Оцет (9%) - 100 мл
1. Помідори нарізаємо шматочками і пропускаємо з часником (100 г) через м'ясорубку.
2. З кабачків зрізаємо кінчики і очищаємо, потім нарізаємо кубиками. З'єднуємо томатно-часникову суміш з кабачками, додаємо сіль, цукор, рослинну олію і перемішуємо. Ставимо на вогонь і тушкуємо 30 хвилин, після того як маса закипить.
3. Очищаємо від насіння перець і нарізаємо соломкою. Пропускаємо через прес часник, що залишився.
4. Через 30 хвилин до кабачків додаємо перець і часник, перемішуємо і після того як маса закипить варимо ще 15 хвилин. Потім додаємо оцет і варимо ще 5 хвилин.
5. Викладаємо гарячий салат в стерилізовані банки. Наш салат готовий! Смачних Вам заготовок! Всім смачного і гарного настрою!
2. З кабачків зрізаємо кінчики і очищаємо, потім нарізаємо кубиками. З'єднуємо томатно-часникову суміш з кабачками, додаємо сіль, цукор, рослинну олію і перемішуємо. Ставимо на вогонь і тушкуємо 30 хвилин, після того як маса закипить.
3. Очищаємо від насіння перець і нарізаємо соломкою. Пропускаємо через прес часник, що залишився.
4. Через 30 хвилин до кабачків додаємо перець і часник, перемішуємо і після того як маса закипить варимо ще 15 хвилин. Потім додаємо оцет і варимо ще 5 хвилин.
5. Викладаємо гарячий салат в стерилізовані банки. Наш салат готовий! Смачних Вам заготовок! Всім смачного і гарного настрою!
Коментувати