Рецепт з капусти з чорносливом

Хочу запропонувати вам прості, швидкі і дуже смачні салати! Легкий і корисний! Спробуйте і ви не залишитесь байдужими!

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 150 г
  • Морква - 1 шт
  • Чорнослив - 5 шт
  • Петрушка (зелень) - за смаком
  • Кріп (зелень) - за смаком
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Цукор - за смаком
Капусту нашаткувати, посипати сіллю і цукром.
Пом'яти руками для утворення соку. Залишити хвилин на 30.
Моркву очистити, натерти на крупній тертці. Я натерла на тертці для корейської моркви.
Чорнослив помити і дрібно нарізати. Якщо у вас чорнослив дуже сухий, то попередньо замочіть. У мене був вологий, тому я не замочувала. Кісточки видаліть.
Зелень кропу і петрушки промити, висушити і дрібно нарізати.
Приготувати заправку: капустяний сік, який утворився після «відпочинку» нашої капустки, з'єднайте з лимонним соком. Ретельно перемішати. Можна приготувати іншу заправку: оливкову олію або рослинну змішати з лимонним соком. Теж виходить дуже смачно.
Перемішати в салатник капусту, моркву і чорнослив.
Викласти на блюдо.
Полити заправкою і посипати подрібненою зеленню.
Наш салат готовий! Готуйте з задоволенням! Радуйте себе і своїх близьких! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі