Рецепт з крабових паличок "Жовтенький"

Простий і смачний весняний салат з крабових паличок. Мінімум інгредієнтів - максимум смаку!

Інгредієнти

  • Крабові палички - 200 г
  • Рис - 1/2 скл.
  • Кукурудза - 1 бан.
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Майонез - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Цукор (в маринад) - 1 ч. л.
  • Оцет (в маринад) - 1 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Час приготування зазначено без урахування часу підготовки рису і цибулі. Це треба зробити напередодні. Рис промити і замочити в холодній воді на годину.
Злити воду і викласти рис в окріп, за обсягом в три рази більше крупи. Відварити до готовності на тихому вогні. Відкинути на сито і дати повністю охолонути. Рис повинен бути м'яким, але розсипчастим!
Тим часом підготувати цибулю. Дрібно нарізати, залити окропом на півгодини. Злити воду і залити маринадом: (1/2 скл. води, 1/3 ч. л. солі, цукор і оцет). Залишити маринуватися на півгодини мінімум.
Очистити і натерти моркву на дрібній тертці. Посолити за смаком і потерти руками, як капусту при квашенні. Дати постояти трохи. Морква пустить сік і стане м'якою.
Кубиками порізати крабові палички.
Кукурудзу висипати в миску, злити сік.
Туди ж скласти палички і моркву.
Додати остиглий рис і все перемішати. Посолити за смаком. При подачі заправити майонезом.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі