Рецепт з крекерів і горбуші

Такий салат прикрасить будь-який святковий стіл. Дуже поживні і смачні салати! Готувати просто. Замість горбуші можна взяти скумбрію або будь-який інший вид ваших улюблених рибних консервів

Інгредієнти

  • Горбуша (1 банка) - 250 г
  • Крекер - 350 г
  • Цибуля ріпчаста (великі) - 2 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сир напівтвердий - 100 г
  • Майонез - 400 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Яйця відварити. Цибулю порізати півкільцями, протушкувати на невеликому вогні близько 10-15 хвилин і остудити. На великій тертці натерти яйця і сир. Горбушу вийняти з банки разом з рідиною і виделкою все гарненько розім'яти. Беремо плоску велику тарілку і починаємо пошарово збирати салат.
шари:
1. Крекери
2. Тушкована цибуля
3. Горбуша
4. Майонез
5. Крекери
6. Майонез
7. Тушкована цибуля
8. Майонез
9. Крекери
10. Майонез
11. Сир
12. Майонез
13. Крекери
14. Майонез
15. Горбуша
16. Крекери
17. Майонез
18. Варене яйце
Салату потрібно дати настоятися 5-7 годин, а краще всю ніч. І ще - цей салат завжди смачніше на другий день.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі