Куряче філе добре поєднується з пекінською капустою, але моє вічне визнання нашої рідної "белокочанке", саме її я використовувала в цьому салаті з моркви і курячого філе, спробуйте.
Інгредієнти
- Філе куряче - 1 шт
- Приправа (для ніжного філе курячої грудки) - 1 пакет.
- Капуста білокачанна / Капустa - 100 г
- Морква - 1 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Молоко - 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Майонез - за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Обсмажити з двох боків до золотистого кольору.
Нашаткувати капусту і скласти в салатник.
Яйце змішати з молоком і сіллю.
Посмажити на розігрітій сковороді з рослинним маслом з двох сторін.
Додати в салатник нарізане кубиками м'ясо.
Потім - морква, натерта на крупній тертці.
Омлет нарізати соломкою і додати до всіх інгредієнтів.
Заправити салат майонезом і посолити. Салат готовий! Смачного!
Коментувати