Рецепт з куркою, капустою і омлетом

Куряче філе добре поєднується з пекінською капустою, але моє вічне визнання нашої рідної "белокочанке", саме її я використовувала в цьому салаті з моркви і курячого філе, спробуйте.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 1 шт
  • Приправа (для ніжного філе курячої грудки) - 1 пакет.
  • Капуста білокачанна / Капустa - 100 г
  • Морква - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Молоко - 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Майонез - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Обсмажити з двох боків до золотистого кольору.
Нашаткувати капусту і скласти в салатник.
Яйце змішати з молоком і сіллю.
Посмажити на розігрітій сковороді з рослинним маслом з двох сторін.
Додати в салатник нарізане кубиками м'ясо.
Потім - морква, натерта на крупній тертці.
Омлет нарізати соломкою і додати до всіх інгредієнтів.
Заправити салат майонезом і посолити. Салат готовий! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі