Рецепт з квашеної капусти з апельсином

Салат з квашеної капусти з апельсином, родзинками і червоною цибулею, заправлений нерафінованою соняшниковою олією з цукром. Вітамінна, відмінна закуска навіть на святковому столі.

Інгредієнти

  1. Капуста білокачанна / Капустa (банка 0,5 л квашеної капусти) - 1 бан.
  2. Апельсин (великий) - 1 шт
  3. Ізюм - 2 ст. л.
  4. Цибуля червона (опціонально, за смаком) - 0.25 шт
  5. Соняшникова олія (за смаком, олію можна взяти будь-яку, вами улюблену) - 2 ст. л.
  6. Цукор (за смаком) - 1 ч. л.

Час приготування: 15 хвилин

Апельсин потрібно взяти великий і соковитий. Ізюм запарити окропом. Цибулю в салат можна не класти зовсім. Я взяла зовсім небагато червоної цибулі і нарізала її, очистити і часточки звільнити від білої плівки. Робимо це над посудом, щоб не втратити апельсиновий сік. Розбираємо часточки пальцями на довільні шматочки.
Потрібно взяти великий салатник, де зручно буде з'єднати всі інгредієнти. Викладаємо капусту без розсолу. Додаємо апельсин шматочками разом з соком, родзинки. Запарений ізюм потрібно відкинути на ситечко, щоб злилася рідина, перед тим як викласти його в салатник. Додаємо цибулю за бажанням. Заправляємо олією з цукром за смаком. Масло можна взяти будь-яке, вами улюблене! Все з'єднуємо.
Перекладаємо салат в салатник для подачі і ставимо на стіл.
Вітамінно, соковито, смачно! Чудовий салат-закуска!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі