Рецепт з квасолі, баклажанів і грибів

Салат для любителів гостренького. Яскравий насичений і неймовірно пікантний салат з грибів, баклажанів і консервованої квасолі. Готується дуже швидко і не вимагає додаткової заправки.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Баклажан (невеликий) - 1 шт
  • Гливи - 250 г
  • Цибуля ріпчаста (середні) - 2 шт
  • Кінза - 1/2 пуч.
  • Олія - ​​за смаком
  • Сіль за смаком
  • Хмелі-сунелі - 1 пуч.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Для приготування салату я використовувала консервовану квасолю. Вона допоможе вам неймовірно швидко приготувати салат, оскільки в складі вже додані всі найнеобхідніші приправи: сушені цибуля і часник, перець червоний гострий, сушена зелень, коріандр.

Баклажан почистити від шкірки, нарізати брусочками, трохи присолити, додати дрібку приправи хмелі-сунелі і обсмажити на олії. Ріпчасту цибулю порізати пір'ями, обсмажити до прозорості.
Гриби порізати по можливості брусочками, обсмажити на олії. Всі обсмажені компоненти перекласти в сито і дати стекти зайвому маслу.
Квасолю відокремити від рідини (вона нам ще знадобиться). З'єднати квасолю, смажені баклажани, гриби і цибулю. Кінзу дрібно порізати, додати в салат і все ретельно перемішати. Заправити салат необхідною кількістю рідини від квасолі. Жодна інша заправка салату не потрібна. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі