Салат для любителів гостренького. Яскравий насичений і неймовірно пікантний салат з грибів, баклажанів і консервованої квасолі. Готується дуже швидко і не вимагає додаткової заправки.
Інгредієнти
- Квасоля консервована - 1 бан.
- Баклажан (невеликий) - 1 шт
- Гливи - 250 г
- Цибуля ріпчаста (середні) - 2 шт
- Кінза - 1/2 пуч.
- Олія - за смаком
- Сіль за смаком
- Хмелі-сунелі - 1 пуч.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 3
Для приготування салату я використовувала консервовану квасолю. Вона допоможе вам неймовірно швидко приготувати салат, оскільки в складі вже додані всі найнеобхідніші приправи: сушені цибуля і часник, перець червоний гострий, сушена зелень, коріандр.
Баклажан почистити від шкірки, нарізати брусочками, трохи присолити, додати дрібку приправи хмелі-сунелі і обсмажити на олії. Ріпчасту цибулю порізати пір'ями, обсмажити до прозорості.
Баклажан почистити від шкірки, нарізати брусочками, трохи присолити, додати дрібку приправи хмелі-сунелі і обсмажити на олії. Ріпчасту цибулю порізати пір'ями, обсмажити до прозорості.
Гриби порізати по можливості брусочками, обсмажити на олії. Всі обсмажені компоненти перекласти в сито і дати стекти зайвому маслу.
Квасолю відокремити від рідини (вона нам ще знадобиться). З'єднати квасолю, смажені баклажани, гриби і цибулю. Кінзу дрібно порізати, додати в салат і все ретельно перемішати. Заправити салат необхідною кількістю рідини від квасолі. Жодна інша заправка салату не потрібна. Смачного!
Коментувати