Рецепт з квасолі і сирних чіпсів

Дуже легкий і смачний салат з перцю, прикрашений хрусткими сирними чіпсами, з пікантною заправкою. Готується просто і швидко.

Інгредієнти

  • Квасоля (червона) - 150 г
  • Мигдаль - 50 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Огірок - 2 шт
  • Оцет (бальзамічний) - 50 мл
  • Часник - 2 зуб.
  • Сир голландський - 100 г
  • Базилік - 1 шт
  • Листя салату / Салат - 1 шт
  • Олія оливкова
  • Сіль

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Квасолю помити і відварити відповідно до інструкції на упаковці.
Мигдаль обсмажити на сухій сковорідці.
Сир натерти на крупній тертці.
Укласти на деко невеликими порціями. Надіслати на 3-5 хвилин в духовку, розігріту до 220 градусів, щоб вийшли чіпси.
Часник чистимо, від базиліка відокремлюємо листя і все подрібнюємо.
Салат промиваємо і обробляємо в ручну.
Огірок нарізаємо соломкою.
Солодкий перець теж нарізаємо соломкою.
Робимо заправку: часник і базилік заливаємо оливковою олією, бальзамічним оцтом. Солимо, перчимо і все перемішуємо.
На великій тарілці робимо подушку з салатних листів.
Посипаємо відвареною квасолею.
І соломкою солодкого перцю.
У центрі маємо огірки і доповнюємо все горіхами.
Перед подачею на стіл поливаємо салат заправкою.
І прикрашаємо сирними чіпсами. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі