Дуже легкий і смачний салат з перцю, прикрашений хрусткими сирними чіпсами, з пікантною заправкою. Готується просто і швидко.
Інгредієнти
- Квасоля (червона) - 150 г
- Мигдаль - 50 г
- Перець болгарський - 1 шт
- Огірок - 2 шт
- Оцет (бальзамічний) - 50 мл
- Часник - 2 зуб.
- Сир голландський - 100 г
- Базилік - 1 шт
- Листя салату / Салат - 1 шт
- Олія оливкова
- Сіль
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Квасолю помити і відварити відповідно до інструкції на упаковці.
Мигдаль обсмажити на сухій сковорідці.
Сир натерти на крупній тертці.
Укласти на деко невеликими порціями. Надіслати на 3-5 хвилин в духовку, розігріту до 220 градусів, щоб вийшли чіпси.
Часник чистимо, від базиліка відокремлюємо листя і все подрібнюємо.
Салат промиваємо і обробляємо в ручну.
Огірок нарізаємо соломкою.
Солодкий перець теж нарізаємо соломкою.
Робимо заправку: часник і базилік заливаємо оливковою олією, бальзамічним оцтом. Солимо, перчимо і все перемішуємо.
На великій тарілці робимо подушку з салатних листів.
Посипаємо відвареною квасолею.
І соломкою солодкого перцю.
У центрі маємо огірки і доповнюємо все горіхами.
Перед подачею на стіл поливаємо салат заправкою.
І прикрашаємо сирними чіпсами. Смачного!
Коментувати