Рецепт з морепродуктами, пармезаном і руколою

Ці прості у приготуванні смачні салати з морепродуктів порадують вас своїм непростим, вишуканим смаком. Хочеться відзначити, що майонез тут саме та заправка, яка повинна бути і ніяка інша, все дуже гармонійно і смачно! Салат з руколи - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Коктейль морський - 300 г
  • Пармезан - 80 г
  • Помідори черрі - 100 г
  • Рукола - 2 горст.
  • Майонез - 50 г
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений за смаком)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Морепродукти розморозити, злити рідину і обсмажити 1 хвилину на оливковій олії, приправити перцем за смаком. Посолити краще після майонезу, щоб не пересолити.
Пармезан настругати досить великими скибочками.
Помідори черрі розрізати навпіл. Підготувати рукколу.
Додати в салат майонез, перемішати. Без майонезу ми нікуди! Якщо необхідно - досоліть. Залиште кілька чистих (без майонезу) помідорів, руколи і пармезану для подачі, викладіть поверх майонезного салату, так салат буде мати гарний і апетитний вигляд. Сподіваюся, вам салат сподобався! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі