Рецепт з моркви і апельсина

Дорогі дівчатка, напередодні нашого свята хочу запропонувати вам салат для краси і здоров'я з мінімальним набором продуктів і малою кількістю калорій. Щоб очі блищали, щоб волосся і нігті були міцними, щоб колір обличчя був, як ніби ми повернулися з курорту! Щоденна порція такого салату з моркви на сніданок, обід або на перекус, і вже через тиждень результати в наявності. Заходьте, пригощу!

Інгредієнти

  • Морква - 200 г
  • Апельсин - 1 шт
  • Олія - ​​2 ч. л.
  • Горіхи (або насіння) - 2 ст. л.

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 2

Тут навіть і фотографувати нічого. Апельсин вимити, стерти з нього пів чайної ложки цедри, ножем зрізати решту кірки разом з білою оболонкою. Потім, тримаючи апельсин над мискою, вирізати з нього окремі сегменти-філе. Із залишків вичавити в миску сік.
Моркву вимитиі, натерти на тертці. З'єднати в мисці з апельсином, цедрою, соком, 2 ч. л запашної олії (мені найбільше подобаються соняшникова або лляна). Для пікантності за бажанням можна додати краплю оцту або лимонного соку, я не додаю. Замість цього я кладу буквально дві крупинки солі, так смак стає глибше. Це за бажанням.
Подавати, посипавши столовою ложкою обсмажених горіхів або насіння. Цього разу у мене мигдаль. Будьте красиві, а головне - здорові!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі