Рецепт з овочами і бринзою

Дуже простий салат з брокколі, але при цьому смачний і швидко зникаючий зі столу! Пропоную приготувати на святковий стіл для коханих! Пробуйте!

Інгредієнти

  • Огірок (великий) - 1 шт
  • Помідори черрі - 200 г
  • Бринза - 150 г
  • Брокколі - 200 г
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Табаско (5-7 крапель)
  • Спеції (розмарин, естрагон сушений)
  • Зелень

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Готуємо продукти.
Брокколі закладаємо в киплячу підсолену воду і варимо 2-3 хвилини. Охолоджуємо.
Овочі нарізаємо кубиком. Подрібнюємо зелень.
Робимо заправку: змішуємо оливкову олію, табаско, подрібнений часник і спеції.
У чашку викладаємо нарізані овочі, бринзу, брокколі. Додаємо заправку. Перемішуємо. Відправляємо на 15-20 хвилин в холодильник.
Подаємо салат. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі