Рецепт з пекінської капусти та омлету

Готувала цей салат після новорічних свят. Хотілося чогось легкого, не майонезного. Пошукавши на просторах інтернету, знайшла такий простий салат з пекінської капусти і омлету. Пропоную його вашій увазі.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Молоко - 100 мл
  • Капуста пекінська - 200 г
  • Сир твердий - 150 г
  • Сметана (для заправки) - 200 г
  • Часник (для заправки) - 1-2 зуб.

Час приготування: 30 хвилин

Нарізаємо пекінську капусту.
Збиваємо виделкою яйця з молоком. Підсолюємо. Смажимо тонкі яєчні млинці.
Після того, як млинці охолонуть, звертаємо їх у трубочку і нарізаємо.
Сир порізати кубиками.
Робимо заправку: часник видавлюємо через прес і перемішуємо зі сметаною. Заправити салат. Посолити, поперчити за смаком.
Салат готовий. У цей салат за бажанням можна додати і відварну курячу грудку, і шинку, і багато чого ще. Але я робила його так, і після насичених свят він пішов на ура! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі