Рецепт з рисом і черемшею в перці

Ніжний і ситний салат з маринованими грибами, рисом і черемшею.

Ігредієнти

  • Рис - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Гриби (мариновані) - 150 г
  • Черемша (маринована)
  • Зелень
  • Сіль
  • Олія
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Соєвий соус - 1 ст. л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 2

Відварити рис в підсоленій воді до повної готовності. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити на олії.
Підготувати червоний болгарський перець. Розрізати його вздовж, очистити від насіння.
Змішати рис з цибулею і морквою. Гриби мариновані дрібно нарізати.
Черемшу брала мариновану.
Її порізати, додати до рису. Туди ж дрібно нарізану зелень. Заправити соєвим соусом.
Розділити начинку. Перша пісна частина, нею заповнюємо перець.
Другою частиною теж наповнити перець і зверху присипати натертим яйцем на дрібній тертці. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі