Ніжний і ситний салат з маринованими грибами, рисом і черемшею.
Ігредієнти
- Рис - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Гриби (мариновані) - 150 г
- Черемша (маринована)
- Зелень
- Сіль
- Олія
- Яйце куряче - 1 шт
- Соєвий соус - 1 ст. л.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 2
Відварити рис в підсоленій воді до повної готовності. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити на олії.
Підготувати червоний болгарський перець. Розрізати його вздовж, очистити від насіння.
Змішати рис з цибулею і морквою. Гриби мариновані дрібно нарізати.
Черемшу брала мариновану.
Її порізати, додати до рису. Туди ж дрібно нарізану зелень. Заправити соєвим соусом.
Розділити начинку. Перша пісна частина, нею заповнюємо перець.
Другою частиною теж наповнити перець і зверху присипати натертим яйцем на дрібній тертці. Смачного!
Коментувати