Рецепт з руколою та моцарелою

Пропоную легкий салат з руколою і моцарелою, а ще з фенхелем і селерою. Легкий, з яскравим поєднанням смаків, прекрасно підійде як до святкового столу, так і на повсякденний стіл.

Інгредієнти

для салату

  • Рукола - 1 пуч.
  • Фенхель - 0.5 шт
  • Селера черешкова - 2 шт
  • Моцарелла - 150 г
  • Помідори черрі - 10 шт
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

заправка

  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Кріп - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 8

Приготуємо заправку: Змішаємо оливкову олію і лимонний сік. Додати дрібно нарізаний кріп. Все перемішати і залишити настоюватися.
Рукколу промити, просушити паперовим рушником, і нарвати руками.
Фенхель нарізати півкільцями або дрібними кубиками.
Нарізати дрібно стебла селери.
Помідори черрі розрізати на дві або чотири частини, в залежності від розміру помідорів
Кульки моцарели розрізати на четвертинки.
Все акуратно перемішати. Посолити і поперчити за потребою. Полити заправкою, яка вже настоялася.
Зверху нанести смуги соусом "Наршараб". Це додасть нотку солодощі, і заграє контрастом з кисло-солоною заправкою.
Можна пригощатися і пригощати рідних. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі