Рецепт з сочевицею і маринованими грибами

Ситний від сочевиці і пікантний від грибів пісний салат. Пригощайтеся, любі мої.

Інгредієнти

  • Сочевиця - 6 ст. л.
  • Морква (маленька) - 1 шт
  • Огірок маринований - 1 шт
  • Гриби консервовані (мариновані) - 50 г
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Олія соняшникова - 1 ст. л.
  • Оцет (6%) - 1 ст. л.
  • Зелень (сушена) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Заздалегідь зварити сочевицю, остудити. Моркву нарізати соломкою. Викласти в салатник. Нарізати маринований огірок і гриби. Викласти до сочевиці.
Нарізати цибулю пір'ями, залити її оцтом, потримати 5 хвилин. Викласти цибулю разом з оцтом в салатник. Додати сушену зелень, перемішати. Заправити ароматною соняшниковою олією.
Подати до столу. Доброго Вам поста. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі