Ситний від сочевиці і пікантний від грибів пісний салат. Пригощайтеся, любі мої.
Інгредієнти
- Сочевиця - 6 ст. л.
- Морква (маленька) - 1 шт
- Огірок маринований - 1 шт
- Гриби консервовані (мариновані) - 50 г
- Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
- Олія соняшникова - 1 ст. л.
- Оцет (6%) - 1 ст. л.
- Зелень (сушена) - за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Заздалегідь зварити сочевицю, остудити. Моркву нарізати соломкою. Викласти в салатник. Нарізати маринований огірок і гриби. Викласти до сочевиці.
Нарізати цибулю пір'ями, залити її оцтом, потримати 5 хвилин. Викласти цибулю разом з оцтом в салатник. Додати сушену зелень, перемішати. Заправити ароматною соняшниковою олією.
Подати до столу. Доброго Вам поста. Смачного!
Коментувати