Хочу запропонувати дуже смачний і простий у приготуванні салат з телятини, що складається всього з трьох інгредієнтів і заправки. Салат хороший тим, що його можна приготувати заздалегідь. Від цього він стає ще смачніше, постоявши в холодильнику, всі складові просочуються заправкою. Цей салат з огірків, перцю і телятини дуже подобається моїм рідним і друзям. Коли я його готую, то він з'їдається в першу чергу.
Інгредієнти
- Телятина (відварна) - 300 г
- Перець болгарський (2 шт) - 270 г
- Корнішони (мариновані) - 220 г
- Кетчуп - 170 г
- Олія - 80 г
- Сіль за смаком
- Часник - 2 зуб.
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 5
Для цього салату я беру парну телятину, після варіння вага м'яса зменшується майже в два рази.
Відварну телятину нарізаємо брусочками поперек волокон, корнішони ріжемо уздовж на чотири (або більше) частини. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонко соломкою.
Нарізані інгредієнти кладемо в посуд, перемішуємо і додаємо кетчуп, олію, часник, перчимо і солимо за смаком.
Все, салат готовий!
Коментувати