Рецепт з телятиною, перцем і корнішонами

Хочу запропонувати дуже смачний і простий у приготуванні салат з телятини, що складається всього з трьох інгредієнтів і заправки. Салат хороший тим, що його можна приготувати заздалегідь. Від цього він стає ще смачніше, постоявши в холодильнику, всі складові просочуються заправкою. Цей салат з огірків, перцю і телятини дуже подобається моїм рідним і друзям. Коли я його готую, то він з'їдається в першу чергу.

Інгредієнти

  • Телятина (відварна) - 300 г
  • Перець болгарський (2 шт) - 270 г
  • Корнішони (мариновані) - 220 г
  • Кетчуп - 170 г
  • Олія - ​​80 г
  • Сіль за смаком
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Для цього салату я беру парну телятину, після варіння вага м'яса зменшується майже в два рази.
Відварну телятину нарізаємо брусочками поперек волокон, корнішони ріжемо уздовж на чотири (або більше) частини. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонко соломкою.
Нарізані інгредієнти кладемо в посуд, перемішуємо і додаємо кетчуп, олію, часник, перчимо і солимо за смаком.
Все, салат готовий!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі