Рецепт з виноградом і бринзою

Чудовий і смачний салат з виноградом і бринзою. Швидко готується і дуже швидко з'їдається. Відмінне поєднання стиглого винограду, домашньої бринзи, волоських горіхів підкреслене соком лимона і бальзамічним оцтом. Просто і зі смаком!

Інгредієнти

  • Виноград - 300 г
  • Бринза - 250 г
  • Цибуля червона - 0.5 шт
  • Горіхи волоські - 50 г
  • Петрушка - 3 гіл.
  • Мед - 2 ч. л.
  • Оцет (винний) - 1 ст. л.
  • Бальзамик - 2 ст. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль за смаком
Цибулю нарізати кільцями, посолити і скропити винним оцтом. Залишити на пару хвилин. Бринзу нарізати або поламати на невеликі кубики. Додати подрібнену петрушку і волоські горіхи. Викласти до бринзі цибулю, яка промаринувалася. У винний оцет додати мед, олію, лимонний сік, бальзамічний оцет і перемішати. До бринзі додати виноград, перемішати і полити соусом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі