Чудовий і смачний салат з виноградом і бринзою. Швидко готується і дуже швидко з'їдається. Відмінне поєднання стиглого винограду, домашньої бринзи, волоських горіхів підкреслене соком лимона і бальзамічним оцтом. Просто і зі смаком!
Інгредієнти
- Виноград - 300 г
- Бринза - 250 г
- Цибуля червона - 0.5 шт
- Горіхи волоські - 50 г
- Петрушка - 3 гіл.
- Мед - 2 ч. л.
- Оцет (винний) - 1 ст. л.
- Бальзамик - 2 ст. л.
- Олія - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
Цибулю нарізати кільцями, посолити і скропити винним оцтом. Залишити на пару хвилин. Бринзу нарізати або поламати на невеликі кубики. Додати подрібнену петрушку і волоські горіхи. Викласти до бринзі цибулю, яка промаринувалася. У винний оцет додати мед, олію, лимонний сік, бальзамічний оцет і перемішати. До бринзі додати виноград, перемішати і полити соусом. Смачного!
Коментувати