Рецепт з язиком, оливками і корнішонами

Гостро-кисло-солонуватий овочевий салат з язика обов'язково сподобається любителям пікантного і незвичайного. Ця страва малокалорійна, прекрасно розпалює апетит, її добре подавати перед основними стравами.

Інгредієнти

  • Язик яловичий (відварений) - 150 г
  • Листя салату / Салат ( "Айсберг") - 150 г
  • Оливки зелені (фаршировані перцем) - 100 г
  • Корнішони (мариновані) - 100 г
  • Цибуля червона - 40 г
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Листя салату «Айсберг» промити, обсушити, дрібно нарізати або порвати руками.
Ріпчасту цибулю нарізувати тонкими півкільцями і замаринувати в лимонному соці і 1 ст. л. оливкового масла.
Корнішони нарізати скибочками. (У мене корнішони в гостро-пряному маринаді з домашніх заготовок).
Відварний язик нарізати соломкою.
Оливки розрізати навпіл.
Всі інгредієнти перекласти в глибокий салатник, перемішати і заправити оливковою олією.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі