Гостро-кисло-солонуватий овочевий салат з язика обов'язково сподобається любителям пікантного і незвичайного. Ця страва малокалорійна, прекрасно розпалює апетит, її добре подавати перед основними стравами.
Інгредієнти
- Язик яловичий (відварений) - 150 г
- Листя салату / Салат ( "Айсберг") - 150 г
- Оливки зелені (фаршировані перцем) - 100 г
- Корнішони (мариновані) - 100 г
- Цибуля червона - 40 г
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 3 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Листя салату «Айсберг» промити, обсушити, дрібно нарізати або порвати руками.
Ріпчасту цибулю нарізувати тонкими півкільцями і замаринувати в лимонному соці і 1 ст. л. оливкового масла.
Корнішони нарізати скибочками. (У мене корнішони в гостро-пряному маринаді з домашніх заготовок).
Відварний язик нарізати соломкою.
Оливки розрізати навпіл.
Всі інгредієнти перекласти в глибокий салатник, перемішати і заправити оливковою олією.
Коментувати