Рецепт баклажановий з кукурудзою

Рецепт цього салату з баклажанів і кукурудзи зустрівся мені на просторах інтернету, трохи скоригувала пропорції інгредієнтів. Результат порадував на смак, тому хочу поділитися з вами. Приготуйте його як салати на Трійцю, це смачно.

Інгредієнти

  • Баклажан (невеликий) - 1 шт
  • Кукурудза (консервована) - 2 ст. л.
  • Сир твердий (натертий) - 2 ст. л.
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Кріп - за смаком
  • Цибуля зелена - за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

1. Баклажан нарізати невеликими кубиками, обсмажити в сковороді на рослинному маслі. Викласти баклажан на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків олії.

2. У цей час зробити заправку з майонезу і часнику, пропущеного через прес.

3. У салатницю додати баклажан, заправку, кукурудзу, сир і дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішати, дати настоятися близько 5 хвилин. Поперчити за бажанням.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі