Рецепт цього салату з баклажанів і кукурудзи зустрівся мені на просторах інтернету, трохи скоригувала пропорції інгредієнтів. Результат порадував на смак, тому хочу поділитися з вами. Приготуйте його як салати на Трійцю, це смачно.
Інгредієнти
- Баклажан (невеликий) - 1 шт
- Кукурудза (консервована) - 2 ст. л.
- Сир твердий (натертий) - 2 ст. л.
- Майонез - 1 ст. л.
- Часник - 1 зуб.
- Кріп - за смаком
- Цибуля зелена - за смаком
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 2
1. Баклажан нарізати невеликими кубиками, обсмажити в сковороді на рослинному маслі. Викласти баклажан на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків олії.
2. У цей час зробити заправку з майонезу і часнику, пропущеного через прес.
3. У салатницю додати баклажан, заправку, кукурудзу, сир і дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішати, дати настоятися близько 5 хвилин. Поперчити за бажанням.
Смачного!
2. У цей час зробити заправку з майонезу і часнику, пропущеного через прес.
3. У салатницю додати баклажан, заправку, кукурудзу, сир і дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішати, дати настоятися близько 5 хвилин. Поперчити за бажанням.
Смачного!
Коментувати