Рецепт для святкового столу

Вже не дивує салат "Олів'є"? Значить цей рецепт салату на святковий стіл саме для вас! Ситний, швидкий і оригінальний салат - так можна охарактеризувати смакові якості цього салату з грибами і м'ясом!

Інгредієнти

  • Яловичина - 250 г
  • Огірок маринований (корнішони) - 6 шт
  • Гриби консервовані (шампіньйони) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Масло вершкове - 20 г
  • Кріп - 1 Пуч.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Лимон - 0,5 шт
  • Лайм - 0,5 шт
  • Сіль

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Для приготування цього салату потрібне відварне м'ясо. Нарізати всі перераховані в описі інгредієнти. Обсмажити цибулю на вершковому маслі, все змішати, приправити соком лимона і лайми, додати майонез і сіль за смаком. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі