Вже не дивує салат "Олів'є"? Значить цей рецепт салату на святковий стіл саме для вас! Ситний, швидкий і оригінальний салат - так можна охарактеризувати смакові якості цього салату з грибами і м'ясом!
Інгредієнти
- Яловичина - 250 г
- Огірок маринований (корнішони) - 6 шт
- Гриби консервовані (шампіньйони) - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Масло вершкове - 20 г
- Кріп - 1 Пуч.
- Майонез - 3 ст. л.
- Лимон - 0,5 шт
- Лайм - 0,5 шт
- Сіль
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Для приготування цього салату потрібне відварне м'ясо. Нарізати всі перераховані в описі інгредієнти. Обсмажити цибулю на вершковому маслі, все змішати, приправити соком лимона і лайми, додати майонез і сіль за смаком. Смачного!
Коментувати