Рецепт із зеленою цибулею і сиром

Знаю, як ставляться до дуже простих салатів, але тим не менш, зважилася викласти рецепт цього в міру ситного, в міру освіжаючого простого і смачного салату з домашнього сиру. Ці рецепти салатів добрі і взимку, і влітку. До м'яса або гарніру. "Сатріца" - так називають його в країнах колишньої Югославії.

Інгредієнти

  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Сир (за смаком) - 250 г
  • Сметана (за смаком) - 4 ст. л.
  • Сіль
  • Мигдаль (для прикраси (новорічний варіант))
Взагалі, покрокових дій тут не потрібно. Пучок зеленої цибулі дрібно порізати в салатник.
Сир краще брати зернений, він, на мій смак, краще підходить і краще виглядає в салаті. У мене був звичайний. Додати до цибулі сир, посолити, заправити сметаною. Перемішати. Робити краще безпосередньо перед обідом. Співвідношення цибуля-сир приблизно однакове. Я кладу сиру трохи більше. Орієнтуйтеся по своїм смаковим уподобанням.
Можна на святковий стіл зробити за допомогою двох столових ложок шишки, прикрасити мигдальним горіхом. Починати треба знизу і догори по розширенню "шишки". Замість ялинових гілочок можна використовувати свіжий розмарин або гілочки кропу.

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі