Ці легкі недорогі салати під силу навіть новачкові, адже його практично нічим не можна зіпсувати. Можна використовувати червону або білу квасолю. Розповідаю вам про те, як приготувати салат з квасолі. Заправляють такий салат сумішшю оливкового масла і лимонного соку. Цей освіжаючий і смачний салат з перцю дуже простий, а завдяки квасолі він ще і ситний. Його подають відразу після приготування, як гарнір до м'яса або як основне блюдо. Крім тих інгредієнтів, що вказані в рецепті, можна додати інші овочі. Готуйте салат "Соняшник", це смачно.
Інгредієнти
- Червона квасоля - 900 г (консервована)
- Болгарський перець - 2 шт (червоний і жовтий)
- Цибулина - 1 шт
- Петрушка - 1 пучок
- Лимон - 2 шт
- Оливкова олія - 1-2 ст. ложок
- Сіль за смаком
Кількість порцій: 5-6
Вимийте солодкі болгарські перці, очистіть їх від насіння і наріжте смужками, потім подрібніть кубиками.
Очистіть цибулю від лушпиння, наріжте її дрібними кубиками.
Вимийте зелень і подрібніть її. Відкрийте консервовану квасолю і злийте воду.
Складіть всі інгредієнти в миску, заправте салат оливковою олією і лимонним соком, посоліть і перемішайте.
Легкий недорогий салат з квасолі готовий. Настоювати салат не потрібно, подавайте його відразу. Смачного!
Коментувати