Рецепт салату з курячим філе і кукурудзою

Цей салат з редьки, куркою і кукурудзою з перепелиними яйцями відноситься до страв, які вас не розчарують.

Інгредієнти

  • Грудка куряча - 150 г
  • Дайкон - 120 г
  • Яйце перепелине - 10 шт
  • Кукурудза - 1/2 скл.
  • Приправа (лист для смаження)
  • Кріп - 1 пуч.
  • Сіль
  • Майонез - 1 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Курячю грудку відбити з двох сторін до товщини 1,5-2 см. Розгорнути лист для смаження приправи, покласти на його половину курячу грудку.
Накрити другою половиною листа. Загорнуту грудку притиснути рукою.
На розігріту без масла сковороду покласти загорнуту грудку. Обсмажити з двох сторін.
Дайкон натерти на тертці корейської.
Нарізати готову охолоджену грудку дрібними кубиками.
Перепелині яйця відварити, нарізати на дольки.
Подрібнити кріп.
Додати в миску нарізану курячу грудку, перепелині яйця, дайкон, консервовану кукурудзу та подрібнений кріп. Додати за смаком сіль. Заправити салат майонезом.
Салат з кукурудзою, куркою і перепелиними яйцями готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі