Швидкий, смачний і дуже ситний салат з тунця і помідорів з нутом. Замінить повноцінний обід. Заходьте і угощайтесь!
Інгредієнти
- Кус-кус - 100 г
- Нут (консервований) - 1 бан.
- Тунець (в соняшниковій олії) - 1 бан.
- Помідори черрі - 10 шт
- Огірок - 1 шт
- Лимон - 1 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Кус-кус залити окропом, прикрити кришкою. Залишити набухати. Огірок нарізати на довільні шматочки.
Помідори нарізати на шматочки.
З консервованого нуту злити рідину. У великій мисці змішати нут, остиглий кус-кус, помідори і огірок. Посолити і поперчити за смаком.
Лимон розрізати навпіл. З однієї половинки видавити сік. Іншу половинку нарізати на шматочки.
Тунець викласти в миску, розім'яти виделкою і додати сік лимона.
Додати тунець в салат і перемішати.
Перед подачею додати шматочки лимона. Наш салат з тунця і помідорів готовий. Пригощайтеся! Смачного!
Коментувати