Просто смачний салат.. Хоча, ні, - не просто! Його їли навіть ті, хто думав, що не їдять квасолю! І навіть попросили рецепт салату. Значить - чарівний салат з тунця і консервованої квасолі. За результатом :) Заправку готуйте на свій смак.
Інгредієнти
- Тунець - 1 бан.
- Шпинат - за смаком
- Огірок - 2 шт
- Квасоля консервована (біла) - 1 бан.
- Гірчиця (зерниста) - 1 ст. л.
- Олія - 4 ст. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Сік лимонний - 2 ч. л.
- Часник - 1 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка) - за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 1
Огірки нарізати соломкою.
Додати квасолю. Якщо у вас консервована - злити рідину. Я використовувала відварну.
Злити зайве масло з рибної консерви і рибу розім'яти. Додати в загальну масу.
Додати зелень, листя шпинату.
Приготувати заправку, змішавши всі компоненти і видавити в неї часник.
Полити салат і акуратно перемішати.
Дати нашему салату з тунця і консервованої квасолі трохи настоятися і подавати на листках шпинату або салату. Смачного!
Коментувати