Салат з тунця і консервованої квасолі

Просто смачний салат.. Хоча, ні, - не просто! Його їли навіть ті, хто думав, що не їдять квасолю! І навіть попросили рецепт салату. Значить - чарівний салат з тунця і консервованої квасолі. За результатом :) Заправку готуйте на свій смак.

Інгредієнти

  • Тунець - 1 бан.
  • Шпинат - за смаком
  • Огірок - 2 шт
  • Квасоля консервована (біла) - 1 бан.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ст. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сік лимонний - 2 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Зелень (кріп, петрушка) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 1

Огірки нарізати соломкою.
Додати квасолю. Якщо у вас консервована - злити рідину. Я використовувала відварну.
Злити зайве масло з рибної консерви і рибу розім'яти. Додати в загальну масу.
Додати зелень, листя шпинату.
Приготувати заправку, змішавши всі компоненти і видавити в неї часник.
Полити салат і акуратно перемішати.
Дати нашему салату з тунця і консервованої квасолі трохи настоятися і подавати на листках шпинату або салату. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі