Легкий салат з листя салату, який підійде до будь-якого свята, в тому числі і на день народження. Він буде прикрасою для столу і не розчарує своїм смаком.
Інгредієнти
- Листя салату - 1 пуч.
- Помідор (середній) - 2 шт
- Огірок (середній) - 2 шт
- Оливки чорні - 1 бан.
- Бекон - 60 г
- Сухарики
- Сіль
- Перець чорний
- Оливкова олія - 2,5 ч. л.
Час приготування: 20 хвилин
Починаємо з того, що миємо листя салату і кладемо сушитися на кухонний рушник. В цей час тоненько нарізаємо бекон смужками, приблизно 1х2,5 см і обсмажуємо на сковорідці БЕЗ олії, тому що бекон практично і є жир. Обсмажити потрібно до золотистого кольору. Потім беремо велике плоске блюдо, рвемо листя салату і викладаємо на нього. А далі просто нарізаємо помідори та огірки (зовсім не дрібно) і викладаємо все смужками на листя. Зверху посипаємо сухариками, поливаємо оливковою або соняшниковою олією, солимо і перчимо. Смачного!
Коментувати